15 de nov. 2012

El meu últim llibre publicat


Al costat de la biografia del famós escultor rossellonès, aquest llibre que acabo de publicar desplega dos recorreguts personals, el de Maillol i el de l’autor, separats per tres generacions i units per un mateix amor sensual del paisatge “grec” de Banyuls. El mestre ho va traduir en nus femenins monumentals que li suposarien el reconeixement mundial, sense desvincular-se de la terra que l’inspirava, igual com m'ha inspirat ara aquest llibre que desgrana i comparteix els motius d’una atracció, tot coincidint amb l’estrena de la pel.lícula “El artista y la modelo”, de Fernando Trueba, al voltant de la vida d’Aristídes Maillol.

1 comentari:

  1. Acabo de llegir el seu libre. M'ha semblat magnífic. Un tresor. De sempre m'ha agradat Maillol i estic d'acord que ha sigut un "oblidat" a Catalunya. Gràcies.
    Ahir vaig fe el Coll de Banyuls amb la meva família. Vam veure les seves obres al poble i vam visitar l'encantador museu al seu mas. El seu llibre m'ha ajudat a entendre millor la seva obra i m'ha descobert un bell racó de Catalunya.

    ResponElimina