26 de gen. 2016

“La Vanguardia” dedica avui dues pàgines a ressenyar el meu últim llibre

El diari La Vanguardia obre avui la secció de “Cultura” amb dues pàgines dedicades al meu últim llibre Elogi i refutació de la tramuntana. Sota el títol “Un vent que es fa estimar o odiar”, el periodista Josep Playà Maset escriu: “Xavier Febrés, gran coneixedor de la Costa Brava i l’Empordà, fa un recorregut exhaustiu pels autors que han parlat d’una manera o una altra de la tramuntana. A la llista també hi ha els autors rossellonesos, i en això cal reconèixer que Febrés és un dels pocs autors que més enllà de teòriques proclames a favor dels Països Catalans, sempre ha reivindicat les aportacions procedents del nord de les Alberes”. L’àmplia ressenya del diari es veu acompanyada per
fragments de diversos escriptors sobre aquest vent. També per un article del pintor Lluís Roura, resident a l’Escala, que descriu de manera personal la seva relació quotidiana amb aquest fenomen, així com per una fotografia panoràmica a gran tamany de la fotògrafa Imma Sainz de Baranda sobre l’efecte de la tramuntana a la badia de l’Escala, amb Roses i Sant Pere de Rodes al fons. 
Les dues pàgines dedicades per La Vanguardia a ressenyar el llibre es complementen amb una “Fotogaleria d’artistes tocats per la tramuntana”, que es pot consultar a través del link que proposa: http//vit.ly/1PwXe1G.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada