14 de des. 2012

La presumpta libido dels nostres polítics

Aquest article també s'ha publicat a eldiario.es, secció Catalunya Plural

El sainet del presumpte assetjament sexual per part del president de la Diputació de Girona és un petit escàndol de províncies al costat de l’episodi de Dominique Strauss-Kahn a la primera superpotència, però ens toca més de prop. La cambrera del Sofitel novaoiorquès Nafissatou Diallo acaba d’obtenir al voltant de 4 milions de dòlars en la demanda civil contra Strauss-Kahn per l’agressió sexual que va patir a la suite del polític, malgrat que aquest no ha estat imputat a causa de les
contradiccions en les declaracions de la víctima. En canvi, el president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé (UDC), ha presentat la dimissió “temporal i voluntària” per no voler abonar els 50.000 euros reclamats per la seva jove assessora política Minerva Amador, arran dels presumptes “tocaments reiterats” sota la taula durant el sopar de presentació de la campanya electoral el 8 de novembre últim.
Després del sopar de marres, Minerva Amador va dimitir del càrrec i va comunicar privadament al polític que estaria disposada a no denunciar-lo si li pagava la resta del contracte que abandonava, per un import de 50.000 euros. Jaume Torramadé va posar amb discreció la fórmula del pagament en mans del cap de Protocol i Premsa de la Diputació gironina, el veterà Josep M. Amargant, però tot seguit se’n va desdir i va denunciar per extorsió la noia, la qual l’ha denunciat per assetjament sexual. 
Dominique Strauss-Kahn hi ha perdut la presidència del Fons Monetari Internacional, la probable presidència de la República francesa, el seu matrimoni amb Anne Sinclair i 4 milions de dòlars. Jaume Torramadé hi ha perdut, de moment, la presidència de la Diputació de Girona. La presumpta libido dels nostres polítics té presumptament moments massa presumptuosos.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada