19 de febr. 2012

“Qué difícil es hacer el amor en un Simca 1000”

Uns usuaris potencials del nou servei
El recent anunci de l’alcaldessa del districte napolità de Barra que habilitarà una zona d’estacionament o love parking perquè les parelles puguin fer l’amor a l’interior del cotxe en un lloc més o menys segur ha portat molts mitjans de comunicació a sucar-hi pa com si descobrissin qui sap què.  En realitat es tracta d’un costum assentadíssism i jo recordo una colla de llocs predilectes, concorreguts amb nocturnitat per cotxes estacionats però basculants,
per exemple la plaça de San Anselmo al turó romà de l’Aventí o, més a prop, la carretera barcelonina de l’Arrabassada, l’antiga escullera o la pineda de la platja de Sa Conca a la sortida de les discoteques de Platja d’Aro. Ignoro el motiu, però tots són llocs amb magnífiques vistes, on la incomoditat de l’espai interior es veu altrament compensada.
Ja ho deia el grup de rock Los Inhumanos, quan es va fer famós fugaçment amb aquella sonsònia que repetia: “Qué difícil es hacer el amor en un Simca 1000, en un Simca 1000...”. 
A Nàpols no han descobert res, però els diaris de mig món han reproduït la notícia. Possiblement ho han fet per pura enveja, o potser per enyorança. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada